Известие

Collapse
No announcement yet.

Предстояща покупка на 156-ца 2.4JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

От София съм току що го добавих в профила ми! Но за съжаление колата е в Ловеч....

Comment

Виж и в раздел продава има много добри предложения в София също по същия начин обслужени с оригинални консумативи има и Дистинктивчета , ако искаш глезотии
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от demony Покажи съобщение
        От София съм току що го добавих в профила ми! Но за съжаление колата е в Ловеч....
        Разбираш се с продавача да дойде до Сф. с колата щом е с номера, закарвате я до Бобо, минава пълна диагностка там, вади ти реални километри на колата, състояние на ДВГ и на ходова част и избора си е твой. Не взимай ей така кола че после да не разлюбиш набързо Алфите. По добре да се охлузиш стотина лева предварително, отколкото после да даваш 4цифрени суми.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

SandoOne

Разгледах обявите и не отпада варианта и от там да си харесам нещо , но все пак ще отида да погледна въпросната Алфа и поради тази причина ми се искаше да дадете някои съвети относно покупката и. какво да гледам и за какво да се ослушвам.

thecleaner

Този Бобо незнам кой е ? Попринцип съм съгласен с дадената от теб идея, но в случая нека кажем че и времето ме притиска малко а и Ловеч София не е много малко разстояние. Наистина съм зает и въпросната Алфа ще я погледна само защото имам път натам. Затова попитах ако все пак се реша да я взема на какво основно да обърна внимание.На снимки както казах салона и двигателя изглеждат като нови. Но на практика не знам какво да очаквам!

Comment

Първоначално публикувано от demony Покажи съобщение
            SandoOne

Разгледах обявите и не отпада варианта и от там да си харесам нещо , но все пак ще отида да погледна въпросната Алфа и поради тази причина ми се искаше да дадете някои съвети относно покупката и. какво да гледам и за какво да се ослушвам.

thecleaner

Този Бобо незнам кой е ? Попринцип съм съгласен с дадената от теб идея, но в случая нека кажем че и времето ме притиска малко а и Ловеч София не е много малко разстояние. Наистина съм зает и въпросната Алфа ще я погледна само защото имам път натам. Затова попитах ако все пак се реша да я взема на какво основно да обърна внимание.На снимки както казах салона и двигателя изглеждат като нови. Но на практика не знам какво да очаквам!
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=33615
            Ето кординатите на Бобо. Ако не си виждал Алфа отблизо каквото и да ти обясня да гледаш няма да има смисъл. Ако си решил да си купуваш читава кола е хубаво да отделиш малко време предварително, защото след това ще си го прекараш в сервизите.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=33615
              Ето кординатите на Бобо. Ако не си виждал Алфа отблизо каквото и да ти обясня да гледаш няма да има смисъл. Ако си решил да си купуваш читава кола е хубаво да отделиш малко време предварително, защото след това ще си го прекараш в сервизите.
              Колега thecleaner е прав аз така се прецаках от автокъща така че хубаво я огледай и за дизела конпресията на цилиндрите е важна да не стане зимата проблем най-добре към клубните сервизи се обърни като направиш покупката .
              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
              Ramstein - Benzin
              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от demony
                Здравейте! Решил съм да се присъединявам към обществото на запалените алфисти , и за целта реших да взема Alfa Romeo 156 JTD(115PS) 2002 година.Ориентирал съм се задължително към дизел , защото пътувам извън БГ и не навсякъде има пропан бутан. Двигателът ще е този защото така или иначе не съм състезател и карам умерено пък и прочетох отзиви че по тежкия 2.4JTD повече спомагал за разбиването на предницата.Харесал съм конкретна кола и другата седмица предстои оглед и евентуална покупка. Според продавача колата е на 154 000 със сервизна книжка два ключа сменени са и всички консумативи и аксесоари съща така е регистрирана в кат с гражданска и всичко както си му е реда. Гледах снимки поне на вид го докарва , но нали хората казват не боята кара колата, затова реших да се допитам до вас! Има една тема във форума какво трябва да се направи преди покупка на колата, но ми се струва че тя е почти невъзможна за изпълнение а и е ориентирана към бензиновите двигатели.
                Ако е възможно запознатите с дизеловите двигатели да опишат накратко къде да гледам какво да слушам и на какво да обърна внимание преди покупка.Сърцето на колата е двигателя така че той основно ме интересува . Изгорено от цигара или лека драскотина по купето не е болка за умиране. Ясно ми е че е до късмет , но въпреки това ако е възможно имам желание да избегна поне по сериозните проблеми. Благодаря за отделеното време!
                Обединил съм ти питането със съществуваща вече тема.
                Поздрави

Comment

Working...
                X